Har du koll på klocktrenderna 2021?

Det nya året är här och detta innebär inte bara att vi lämnar det föregående året bakom oss, utan även att vi säger hej till en rad olika nya klocktrender. Klocktrender är enligt oss alltid ett väldigt roligt ämne som vi älskar att grotta ner oss i. Vissa trender kommer och går, medan andra består.

Frågan är bara vilka klockmodeller och designstilar som kommer vara trendiga detta år?

Vi tänkte i den här artikeln försöka reda ut vilka trender som kommer bli lite extra heta i klockvärlden i år. Innan vi sätter igång vill vi först och främst nämna att detta såklart endast är spekulationer. År 2021 har precis börjat och det är omöjligt att med full säkerhet redan kunna peka ut vilka klocktrender som kommer att vara extra heta.

Smartklockor är mer än en vanlig klocka

Som rubriken ovan lyder är smartklockor mer än en vanlig klocka. Smartklockor eller smartwatches som de också kallas har ofta mycket fler avancerade funktioner än vanliga klockor.

Det är ganska vanligt att dessa klockor till exempel har pekskärm, appar, och bluetooth. Det är även väldigt vanligt att man kan mäta sin puls och andra typer av värden med dessa klockor.

Eftersom teknologin konstant befinner sig i en hastig utveckling och allt fler omfamnar den nya teknologin är vi nästan helt säkra på att smartklockor kommer vara väldigt populära under detta år också. Vill du ta en lite närmare titt på smartklockor rekommenderar vi att du gör det hos Magnussons Ur som har ett stort utbud av smartklockor.

Handla kockor på nätet

Den trend som vi tror att vi verkligen vi kommer kunna känna av under 2021 är att onlineshopping av klockor kommer bli allt mer vanligt. Detta fick vi såklart känna på redan under det gångna året på grund av coronapandemin. Vi tror att detta även kommer vara ett faktum under detta år också.

Det finns såklart de som fortsatt kommer handla sina klockor i de fysiska butikerna och det är helt okej det med. För dig som vill handla dina klockor på nätet kan du göra det väldigt enkelt hos Magnussons Ur som har ett väldigt stort utbud av klockor. Du kommer därför med största sannolikhet hitta något i din smak.

Stilrena klockor går alltid hem

Finns det något är så stiligt som en stilren och enkel klocka? Enligt oss är det något av de snyggaste som man kan bära till en i övrigt fin outfit.

Stilrena klockor är i för sig något som aldrig gått ur tiden och något som alltid varit populärt. Vi tror dock att stilrena klockor kommer att bli extra populära under detta år.

Vår magkänsla säger att folk i år kommer vara ute efter klockor som är lätta att matcha med nästan alla typer av kläder och det är just det man kan göra med stilrena klockor. Det finns såklart en hel del olika typer av stilrena klockor, vi tror dock att klockor med svart ryggtavla kommer bli de mest populära.